Onbreekbare brillen, wereldwijd uniek
Land kiezen
Taal
Menu
sluiten
technologie2019-08-07T16:56:58+02:00
Loading...

Unbreakable

gloryfy unbreakable eyewear- innovatieve brillen en zonnebrillen die volkomen onbreekbaar zijn. Ontwikkeld, ontworpen, geproduceerd en dagelijks getest door een klein team middenin de Oostenrijkse Alpen in het Tiroler Zillertal
Onze unieke brillen zijn niet alleen geschikt voor tijdens het sporten. In het dagelijks leven en tijdens het reizen bieden ze meer comfort dan iedere andere bril; maximale bescherming, onvergelijkbare lenskwaliteit en opgeborgen in je jas of volle rugzak hoeft je niet bang te zijn dat er iets gebeurd met je bril.
Onbreekbare monturen

gloryfy brillen zijn gemaakt van het speciale kunststof NBFX en komt altijd terug in zijn oude vorm, ook na het vervormen van de bril, dankzij het zgn. “Memory Effect” (European Patent Trademark).

Meer info
Onbreekbare lenzen

Onze lenzen zijn ook gemaakt van de speciale kunststof NBFX. Naast dat ze onbreekbaar zijn, bieden ze de hoogste optische kwaliteit, het hoogste contrast en volledige helderheid.

gloryfy unbreakable Technologie Sonnenbrille NBFX Spezialkunststoff
NBFX – speciale kunststof

Ons materiaal NBFX heeft unieke mechanische en optische eigenschappen. gloryfy is het eerste en enige bedrijf dat brillen (zowel monturen als lenzen) produceert van dit materiaal. In het laboratorium in huis worden constant nieuwe technologieën getest en vervolgens gebruikt bij de productie van nieuwe onbreekbare producten.

gloryfy unbreakable Technologie Sonnenbrille bruch und airbagsicher
Breukvrij en airbag-proof

Zelfs onder extreme druk breken geen splinters of andere delen af. Dit vermindert het risico op oogletsel aanzienlijk. Naast de perfecte bescherming voor de ogen heb je als klant ook een product waar je je in het dagelijks leven geen zorgen om hoeft te maken.

gloryfy unbreakable Technologie Sonnenbrille leichtes Material
Licht materiaal

Een groot voordeel van de kunststof NBFX is het gewicht. Met een soortelijk gewicht van slechts 1,11 gram/ cm3, zijn gloryfy brillen licht in gewicht en overtreffen ze daarmee de gebruikelijke materialen. Dit draagt aanzienlijk bij aan het draagcomfort en maakt het totale plaatje compleet.

gloryfy modulair systeem

De pootjes en het montuur van de Sport collectie kunnen snel en gemakkelijk met elkaar worden verbonden en weer worden losgemaakt door een uniek klik-mechanisme. Dit garandeert enerzijds veiligheid bij extreme kracht en anderzijds is het mogelijk om razendsnel de lenzen te verwisselen.

GEMAAKT IN OOSTENRIJK

Om het geheim van het productieproces, en de korte lijnen tussen de ontwikkeling, productie en distributie goed te kunnen waarborgen vindt de productie van de Gloryfy brillen nog steeds in Oostenrijk plaats. Christoph Egger uitvinder en CEO van Gloryfy: de complexiteit van de Gloryfy unbreakable brillen is erg hoog – dit vereist direct contact met de afdeling ontwikkeling. Het geheim van ons product schuilt in het unieke productieproces, dat optimaal kan worden geïmplementeerd een doorontwikkeld in ons eigen laboratorium.
0
medewerkers

Meer dan 40 medewerkers zijn betrokken bij de productie van één Gloryfy bril.

0
Productiestappen

De productie van een Gloryfy bril kost ruim 80 handmatige handelingen.

0
Uur

Dat is de gemiddelde tijd die het kost om een Gloryfy bril te produceren.
bril te produceren.

GLORYFY LENS TECHNOLOGIE

Niet alleen heeft het montuur van de Gloryfy-brillen speciale technische kenmerken, ook onze lenzen – gemaakt van het onbreekbare polymeer NBFX – zijn een technisch wonder! Of het nu gaat om de onbreekbaarheid of de hoogste optische kwaliteit – Gloryfy lenzen zijn uitgerust met veel high-tech functies!
gloryfy unbreakable Technologie Sonnenbrille Contour Lens Technology
Contour Lens Technologie

CONTOUR Lens-technologie laat u zien als nooit tevoren! Het randfilter creëert een maximale contrastverhoging en filtert het zichtbare licht selectief op een zodanige manier dat het contrast onder alle lichtomstandigheden wordt geoptimaliseerd en de beste kleurresultaten worden behaald Je ziet contrasten die er eerst niet waren.

gloryfy-unbreakable-technologie-hoechste-optische-Qualitaet-2
Hoogste optische kwaliteit

De reden voor de hoge optische helderheid van het lensmateriaal is het hoge Abbe-nummer van NBFX (Abbe nummer 45) in vergelijking met polycarbonaat (Abbe nummer 31) en 1,67 materiaal (Abbe nummer 32). Deze helderheid voorkomt snelle vermoeidheid van het menselijk oog tijdens langdurig dragen, waardoor het nog meer comfort biedt.

gloryfy unbreakable Technologie Sonnenbrille 100% UVA und UVB Schutz
100% UVA/UVB-bescherming

UV-bescherming is voor alle gloryfy NBFX-lenzen gegarandeerd door het gebruikte materiaal, dat het oog beschermt tegen 100 UV-stralen (280 tot 400 nm) en, afhankelijk van de lenskleur, ook tegen het gevaarlijke blauwe licht.

gloryfy unbreakable Technologie Sonnenbrille Linsenaufbau
lensopbouw

1 – gloryfy laminaat: olie- en waterbestendig
2 – gloryfy harde laag coating buiten
3 – gloryfy PCCM massakleuring
4 – gloryfy harde laag coating binnen
5 – gloryfy anti-condens coating binnen

gloryfy-unbreakable-technologie-selbsttonende-Glaeser-2
Meekleurende lenzen

De gloryfy NBFX TRANSFORMER-bril garandeert een perfecte aanpassing van de tint aan verschillende lichtomstandigheden, van licht tot donker (55-96%) in de filterniveaus F1 tot F4. Vooral handig voor dagen met veranderende lichtomstandigheden!

gloryfy unbreakable Technologie Sonnenbrille POL Linsen
Gloryfy POL-bril (gepolariseerd)

Natuurlijk licht schijnt golfachtig in alle richtingen. Het licht dat weerkaatst wordt door sterk spiegelende oppervlakken (sneeuw, water, strand, wegverkeer) gepolariseerd, dwz in een richting uitgelijnd, die door het menselijk oog als een onaangename schittering wordt waargenomen De gloryfy NBFX TRIPOL-bril elimineert deze gereflecteerde lichtgolven. Tegelijkertijd biedt het met een perfect polarisatie-effect de mogelijkheid om moderne digitale displays te lezen. Bij slechte polarisatieglazen heb je hier vaak problemen mee.

gloryfy unbreakable Technologie Inclinox 3D Bügelanpassung
3D-aanpassing van de pootjes
gloryfy unbreakable Technologie Sonnenbrille Inclinox selbst anpassbare Bügel
3D-aanpassing van de pootjes

De gloryfy Inclinox-technologie, in combinatie met de flexibele speciale kunststof NBFX (Non Breaking Flex Polymer), maakt het mogelijk om op ieder moment “koud” de brilpootjes aan te passen aan de behoefte van de drager. Buig de pootjes van de gloryfy bril gewoon in de gewenste positie.

gloryfy unbreakable Technologie Sonnenbrille Inclinox Inklination
Helling

De flexibiliteit van het innovatieve NBFX-polymeer, dat wordt gebruikt in alle gloryfy-brillen, maakt het Inclinox-systeem mogelijk. In combinatie met een ingestoken metaaldraad, kunt u de helling nu zelfs in een oogwenk aanpassen door de pootjes zelf te buigen.